MMU, Singapur’da uzaydan görüntülendi

MMU’unun Singapur’daki mock-up’ı dikkat çekmeye devam ediyor.

Singapur Airshow’un açık alan kısmında sergilenen Milli Muharip Uçak’ın (MMU) mock-up’ı, Hollanda merkezli Airbus Space şirketi tarafından paylaşılan uyduları tarafından görüntülendi.

Şirketin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, ”Pleiades Neo uydumuz, Singapur Airshow 2022’nin uzaydan görüntüsünü ilk kez 30 cm çözürnülülük ile fotoğrafladı.” ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz günlerde havacılık ve uzay konusundaki çalışmaları ile tanınan Aviation Week sitesi, Singapur Airshow’da sergilenen MMU’yu inceleyerek takipçileri ile paylaşmıştı.

Paylaşımda, ”Aviation Week Network’ün Savunma Editörü Steve Trimble, TF-X’in özelliklerini ve beklenen gelişmeler hakkında tanıtım yaptı.” ifadeleri kullanıldı.

Aviation Week’in paylaşımı alıntılayan BAE Systems ise MMU hakkında, ”TF-X programına know-how ve mühendislik uzmanlığı kazandırmak için Türk Havacılık ve Uzay Sanayii ile birlikte çalışıyoruz.” dedi.

TUSAŞ, açık alandaki birebir MMU mock-up’ının haricinde 1/7 maket modelleri ile de aynı fuarda ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

Buy JNews Buy JNews Buy JNews
REKLAM

Editör : SavunmaTR Haber Merkezi

Benzer Haberler

Hoşgeldiniz

Aşağıdaki hesabınıza giriş yapın

Şifrenizi Sıfırlayın

Şifrenizi sıfırlamak için lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi giriniz.