Ocak 2017 tarihinde hayata geçirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu sene 24-27 Eylül tarihleri arasında Gaziantep'te yapılması planlanıyor.

ULAQ SİDA yerli motorla test edildi ULAQ SİDA yerli motorla test edildi

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yapılacak olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için Gaiantep'te hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Şimdiye kadar İstanbul'da yapılan festivalin bu sene ki yeni durağı Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi olacak.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, Teknofest'in 24-27 Eylül tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacağını takipçilerine duyurdu.

Sosyal sorumluluk bilincini teknolojik bilgi ve birikimleriyle birleştirerek, topluma fayda sağlayacak projeler ortaya koymayı amaçlayan; İnsanlık İçin Teknoloji Yarışması, Sağlık ve İlk Yardım, Afet Yönetimi ve Sosyal İnovasyon alanlarında olmak üzere 3 farklı kategoriden oluşan Teknofest, 24-27 Eylül tarihleri itibariyle kapılarını Gaziantep'te ziyaretçilere açacak.